Veckans favorit.



Riktigt bra serie om Du vill ha platt/rakt hår jag själv andvänder den och skulle inte kunna leva utan dessa produkter. Dom är värkligen min räddning . Jag har vääldigt lockigt om jag andväder vanliga shampon och balsam men med dessa får jag små jättefina lockar , och om jag borstar det blir det imprimsip helt rakt.
Jag andvänder ; Shampo(1) , Balsam (2) och värmeskydd om jag plattar (4) .
Så två tummar upp !♥ 

Remember the days.

Håller på och packar just nu , imon åker vi och skit va skönt det ska bli.
Skåne here i come !
Det ända dåliga är att det är så himla kallt i Helens hus så måste packa varmt.
Det är lite komiskt att jag åker söderut men måste ändå packa med mig varma kläder .
Kommer nog ite att kunna uppdatera så bra men om det blir så ,  så lovar jag att lägga ut allt när jag kommer tillbaka - smiley .
Och det kommer nog inte bli lite bilder ahaha♥



Fixat naglarna.



Har haft en sån där dag när man bara tar hand om sig själv med ansikts mask och håripacknig och massa myspys.
Det är något som jag tyckar att alla borde ha , en dag när du tar hand om dig själv , en dag i veckan .
Livet blir liite roligare då .♥


On top of the world.

Fick åka hem idag för allt bara snurrade jätteäcklig känsla!
Men det blev bra igen efter att jag fick sova lite .
Nu är det dax att göra klart matteläxan -.-♥

.



Ved vi köpte igår , haha blev inte bara saker till dom ma får ju passa på .

                              

Bråttom , Bråttom

Jag har jättebrottom denna morgon , så hinner tyvär iinte lägga i så mycket idag .
me imon bär det av till skåne haha kommer börja snacka sånt igen och alla får värkligen damp på mig när jag gör det men kan ju inte hjälpa det.. ahah.
Sen har jag fortfarande inte hittat mina biologi grejer och vet ite var jag har kvar att lera lägre´får bara hoppas på att den kommer fram sart .♥

BomBomBaam


Överraskning.

Jättehärligt attt simma idag och när vi hade simmat klart blev Paulina hämtad och jag kände att det inte var någon ide att sitta på bro och vänta på min buss så jag stannade kvar och precis när Pau hade gått så ringde mamma och frågade om jag ville följa med och köpa lite påskpresseter till Frida och Linn ? Självklart !
Så vi åkte in till freeport och köpte massa hårgrejer som dom kommer att bli jätteglada för.
Men något som är mindra kul är att Min BiologiBok Är Borta.....
FI**A I HE***TES J***A R*V HÅL !
Tove kommer att döda mig för det va dedline tills imon och hela mitt arbete som jag har jobbat med i typ en månad är bort .. *snyfft♥


Never stops fighting.




Mars 30, 2010



Sitter hemma nu och ska snart äta hamburgare med Paulina och Emma .
Vi fick åka hit för att hämta bikini åt Emma för hon ska med oss och simma i eftermiddag.
Det ska bli jätteskönt att simma igen det va så hiimla längesedan !♥

New Stuff


 





När jag va med Emma i stan igår så unnade jag mig lite saker så att jag kan ta hand om mig själv.
Köpte även en ny myströja ( bild dagens outfitt )

dagens outfitt



                               


Onetwothree.

Det va hätligt att få komma in till stan idag , tack för dagen Emma.
Detta måste göras om någon gång.Det va en köör mitt i sta som typ förföljde oss ahah.
Jag haar suttit och gjort massa läxor nu på morgonen och det är inte okej för jag kommer aldrig hinna klart att skriva sammanfattingen men men man kan inte alltid orka.
Nu sitter jag här och äter frukost vid data (ajjabajja) och har lite bråttom så hinner inte skriva så mycket men uppdaterar på rasten♥


215 miljoner

Allt Svenska spel avslöjar är att vinnaren är en man i 50-60-årsåldern, att han satsade 70 kronor på den    vinnande raden och att den lämnades in via spel på nätet.
214 595 901 är vad han vann , det skulle inte sitta lite bra med så mycket pengar .
Det är sjukt hur mycket pengar man kan vinna bara sådär tänk om man hade sjänkt helften av alla dom pengara som vins varje år till sånna som är mindre lyckligt lottade , bar i Afrika eller något sådant tänk vad många liv som skulle räddats varje dag. Det äcklar mig faktiskt lite att alla dom här miljadärerna sitter där och pjössar och har så myckat pengar att dom nästan inte kan göra sig av med dom , medans mäniskor och små barna lider hela tiden runt om i världen. Såsom svält , AIDS , misshadel , barnarbete och slavdriveri förekommer ite så ofta här i sverige som i andra länder där detta händer kostant !
Så tänk efter åsta gång ni köper  något och sen aldrig andvänder det och till sist slänger det på tippen , dom tex kläderna hade kunnat hålla ett bar varmt om natten.♥ 


R.I.P

Nu ska jag och Emma åka in till stan, och det får väll bli att köpa lite bodyloation och sånt .
Ska även köpa ett par till prickiga strumpbyxor till för dom andra håller på att gå sönder och har fullt av maskor , och det är inte kul *snyfft . Pissdålig kvalit´e men dom är så fina att jag inte kan motstå dom .
Bilder och mer kommer ikväll ♥

R.I.P

Nu ska jag och Emma åka in till stan, och det får väll bli att köpa lite bodyloation och sånt .
Ska även köpa ett par till prickiga strumpbyxor till för dom andra håller på att gå sönder och har fullt av maskor , och det är inte kul *snyfft . Pissdålig kvalit´e men dom är så fina att jag inte kan motstå dom .
Bilder och mer kommer ikväll ♥

Crazy...

Fyfan vad jag längtar till falkenberg. Så roligt som jag hade där är svår ha haha . Badade mitt i natten när det åskade och pissregnade cyckla en hel dag och sen inte kunna gå för att sadeln va så smal och *** värker som in i H**vete . simma i saltvattensbadhus ? (konstigt) Sova ute i Ösregn i ett tält som läcker in så att man vakar aldeler pisseblöt på natten och väcks på morgonen av att Björn skriker allt vad han kan : VEM VILL HA KAFFE !?
Herregud va många gånger jag har skrattat åt det , både jag och Cibelle tycker att det är jätteroligt medans alla andra kollar på oss som att vi är helt knäppa i bollen...


Trehundra.

Idag ska jag och Emma åka in till stan och jag har tr´ehundra som jag måste köpa upp så vi för se vad dom går åt till . Det känns sjukt längesedan jag va i stan och kommer knappt att vara där under lovet så man måste ju passa på . 


Dagens outfitt.

Det är värkligen jättejobbigt med tidsomställningen!
Man går ju upp 5. Jag hinner nog inte skriva mer för jag måste verkligen skynda mig och äta frukost för sen är det bara pallra sig iväg till skolan . Men det är bara att hålla ut för om en vecka är det LOV och då slipper man alla läxor och kan sova hur länge man vill...*längtar*





                            Baslinne - Gina Tricot
                            Spetslinne - Gina Tricot
                                 Cardigan - Rave
                               Strumpbyxor - HM

Nu jävlar !

Jag ska på fullaste alvar sluta att småäta och med allt sånt istället så ska jag börja dricka vatten , är typ uttorkad och sånt så u blir det 3 liter om dagen.

Längtar.

 

På torsdag ska jag och mamma åka er till lund och fira påsk med Linn och Helen och på fredagen så ska vi äta på Fridas resturang - smile . Vi åker direkt efter skolan så det blir en lång dag och sen när vi kommer tillbaka igen ( på söndagen eller måndagen ) så ska antingen vi åka upp till min moster eller så kommer dom ner ., så det blir en fullspäckad helg.
Inte nog med det för i slutet på lovet kommer Linn upp till oss igen i typ två dagar för hennes mamma skulle göra något här så det ska bli jätteroligt .♥


lööve it.

När jag och mamma va ute och shoppade i onsdags tror jag att det var så ser mamma att det är tjejkväll och 20% rea just den kvälle i typ två timmar så vi springer runt och plockar på oss massa kläder och då hittar jag den här jättesööta kläningen och till mina bruna högklackade skor blir det super.



Ny header.

Har fixat ny header men kvaliten SUGER !
någon som vet hur ma får bra kvalitet ( jag har gjort den i photoshop )
Men nu ska jag och mamma åka och hämta thai mat *muumsigt*♥


Dagens låt.


Skräckis.

Tyvär blev jasse magsjuk så hon kom inte men Emma och Jossan är här och vi titta på e skräckis och sen sjäva spela in en haha undrar hur den blir . vi har redan börjat spela in och har inte så mycket kvar.
Just nu håller vi på att ladda ner One missed call och alla kommer till slut att sova PÅ varandra i enstor klump inatt med lampan tänd!
Vi har ätit mumsiga hamburgare och nu ska vi fortsätta med inspelingarna så vi hörs kanske senare.
Jag ska snart också lägga upp mina nya vårskor så missa inte ♥

Förvirrig..

Jag vaknar som vanligt av att klockan ringer och tänker att jag orkar inte gå till skolan!
Men aja det är bara en dag kvar nu sen är det äntligen helg , så jag går upp på toa och tvättar ansiktet men då kommer jag på att det är ju inte alls fredag det är ju lördag.. eller ?
Så står jag där och velar men bestämmer mig för att skansa på att det är lördag så jag går och lägger mig igen och jag hade rätt - stort smile.

Jag brukar inte sova så länge fasten det är helg utan brukar gå upp runt halv tio , tio.
Men idag sov jag tills elva och då jag vaknade av regnet...  

Men nu ska jag gå och äta min goda musli som jag har blandat ihopp aldeles själv i affären igår ( väldigt smart det där) .

detta är andra gången jag skriver detta inlägg och jag har skickat ett hjälp brev till blogg.se och hoppas att jag kan få svar på alla dessa inlägg som bara försvinner....♥
Heavy Rain PNG Icon

Gratis kläder.

Det ända du behöver göra är att starta ett konto och sedan när du har samlat ihopp tillräckligt många poäng så får du pressentkort på 150:- eller 250:- på antingen HM , JC , Jysk , Nelly , Stadium eller Twilift .
För att få poäng gör du antingen att erbjudande som kan vara att svara på några frågor eller så loggar du bara in och kanske svarar på en pollfråga. Du får hela 50 päng i start bonus !

Följ dena länken och bli medlem nu !
www.gratisklader.se/Register.asp?r=163464

Bota klumpighet ?

Fsn varför ska allt dampa loss blir galen !
det funkar inte att ladda upp bilder på bloggen ( man ser inte hela )
jag välter krukor så det åker ut lekarkulor i hela mitt rum jag skadar med Hela tiden , känns som att min tå är av...  På ett par av mina strumpbyxor har det redan gått en tråd utan att jag änns har andvänt dom en ända gång. Jag tappar böcker konstant i skolan och är allmänt klummpig och självklart så ska jag alltid komma åt någon knapp precis när jag har skrivit klart mitt inlägg ( detta är andra gånen )
Vad ska man göra åt sånt här ? Eller ska man bara lära sig leva med det hahah vet inte vad jag ska göra åt det lägre. Aja men nu måste jag gå och lägga mig om jag någonsin ska årka med imon för då kommer Jasse Emma och Jossan hit igen pusss clara .


Fint med möster eller bara störande ?

Jag öppnade strumbyxorna först idag och då ser jag att någon har proppat in två i ett paket , 
jag trodde att jag köpte dom prickiga och dom med mönstret men nu fick jag en liten överraskning där låg ju
ett par till och dom hade till och med stoppat i båda strumbyxorna i helt fel paket så vi behövde bara betala 50 :-
för två istället för 70:- för ett par haha jävligt skevt.


 Jag gillar dom med spets eller prickarna på kan inte riktigt bestämma mig  vad tycker ni ?

                                                

Shopping.

Dessa köpte jag också igår med mamma , det blev en hel del och jag är supernöjd!
För i vanliga fall har jag alltid svårt att hitta kläder för antingen sitter dom konstigt eller 
så får jag panik när jag står och ska prova alla kläder.
Visst ma kan ju handla över internett och så men då passar aldrig kläderna och sen är det ju såå
mycket roligare att gå ute på stan med en kommpis än att sitta hemma framför datan.

Sommarkänsla.

Idag vaknade jag av att solen sken i mitt ansikte , skit får sånna sommarkänslor att det är helt sjukt.
Det känns underbart i hela kroppen när det är såpas varmt att man nästan kan gå ut i bara tjocktröja och solen värmer, det får än att inse att det faktiskt bara är 3MÅNADER kvar till sommarlov 3 månader kan låta långt men det går fort. Tänk bara när man kan sitta ute och äta frukost och kunna ligga och dra i sägen huur länge man vill för att skolan är stängd lägtar längtar lägtar.. 

 Här kommer lite sommar pics.






















Tjöckis.

Mamma är ändå söt ibland nu när hon kom hem hade hon köpt choklad och glass till mig så nu ska jag hugga in och riktigt njuta för är an sjuk så är man . Det blir nog en kväll i soffan med familjen så tror inte att jah kommer blogg mer idag men vi ses imon isåfall ♥



Movie time.

Har precis sett 2012 jag vet att jag är seegast i världen med att titta på filmer men det är bara för att jag aldrig går på bio. Vet inte riktigt varför men jag tycker att det finns roligarre saker än att lägga massa pegar på att sitta i en liten obbekväm stol när jag lika gärna bara kan väntta på att pappa köper filmen och sen gå upp och lägga mig i soffan på övervånigen istället. Filmen är ändå lite obehaglig för tänk om det händer i verkligheten skit pomfritt då blir det inte kul alls .

http://s-fun.com/wp-content/files/2009/11/2012-movie-posters-003--1024x819.jpg

Sötis.

 
           

Jag vill inte...!                  slipper om jag ger henne en puss?...            Tydligen inte...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0