31 Maj.

Hoppade spanska idag eftersom ingen skulle gå ville jag inte gå själv.
Har varit en lång och tråkig dag , skulle igentligen följa med Emma , Jasse och Olivia till stan men var tvungen att åka hem direkt efter skolan för att pappa är bortrest och Fabbe inte kan vara hemma själv.
Håller på att steka pannkakor just nu som vi ska äta till middag sen .



 


Sovmorgon - Låångdag.

´Började inte fören nio idag och mina föreldrar var inte hemma för pappa har åkt iväg på någon jobbsak.
Så det blev en lugn morgon.
Sitter i skolan och ska ha svenska , tre språk på raken är ganska jobbigt !?
jävla spanska som ska sluta så sent idag bara för att våran lärare har slutat , Jag är inte hemma fören halv fem och då har hela dagen redan gått ...


Beställt !

Vilken kläning det blev får ni se när de kommer :)





gratis porto



Ange rabattkoden FREE när du ska betala porto så får du det gratis ( gller ändast denna helgen ) så skynda dig !

Swim Whit The Dolphins.

Glömmer det aldrig , en upplevelse som alla borde uppleva ågon gång i sitt liv !
Man ska väll bjuda på sig själv ?









Mors Dag .

Har firat mamma på morsdag med fin middag och tårta till efterrätt .
Hade glömt att köpa något ( som vanligt ) Ajja bajja !
Så gjorde en bukett med blommor från trädgården blev förvånad över hur glad hon blev , förstår inte att man kan bli så glad över lite blommor...


Triss I Kläningar.

Snälla hjälp mig , vet verkligen inte vilken jag ska välja !!


Break.

som många har märkt blir det bara färre och färre inlägg och nu har jag bestämmt mig för att ta en paus i bloggandet och se hur det känns i några veckor .
Återkommer om jag ska fortsätta eller inte om ett tag ! ♥

'








HAHAHA.


Prutt Samtal.

Ska snart möta upp Mamma för att gå på utvecklingssamtal , hoppas verkligen att det går bra !
Efter samtalet ska jag åka direkt till ridningen så det blir ganska stressigt men det löser sig nog .
Ska slänga i mig lite mellanmål och fixa mig snabbt så jag hinner med bussen . ♥


Utvecklingssamtal.

Ska snart iväg och möta upp Mamma för ska på utvecklingssamtal idag .
Jag hoppas att det ska gå bra , me vi får se hur det blir.
Efteråt så ska jag direkt iväg till ridningen så det blir lite stressigt.
Men nu ska äta något snabbt mellamål och sen fixa mig lite .


soool.

Fan va härligt det är med ''sommar'' har legat ute och solat i olivolja för att försöka bli lite brun i typ en timma men gick in igen för behövde solen gick i moln hela tiden .


Black Ad Wihte.

Det var dax att lämna alla tidningar som jag inte har sålt på pappersåtervinningen och eftersom att jag bor såpass ära en bestämmde jag mig för att gå dit och ta med mig Fabbe. Värkade som en jättebra ide bara att jag inte tänkte på att alla tidingana vägde typ ett Ton , haha !
Men efter en låångsam och trög promenad med cykeln bradvis mej och många stop p.g.a alla tidningspåsar som ramlade av kände jag mig riktigt stolt . ♥





                                              Fråga inte vad vi gör .

Flo Rida ft Will.I.Am In the ayer.


Favoritfilm just nu.



      ( the notebook trailer )

Kvällspromenad.







pissprutt,.

Hade sovmorgon imorse och det var riktigt skönt att få sova ut ordentligt !
Trotts att jag hade en och en halv timma på mig att göra mig iordning så slutade det med att jag som vanligt fick springa till bussen.
Andledningen till att jag fick sovmorgon var att min spanskagrupp ska få en ny lärare och därmed nya lektions tider så igentligen ska vi stanna kvar en timme efter att vi slutat och ha spanska då istället men .- Hell no !


My cravings !


New.



(sämst bild )

Smart Smyckeshängare.

Tänke köpa en liknande men mamma sa att vi hade len sådan hemma så nu kom hon upp med den och det är ju mycket bättre att få en än att köpa en för egna pengar .


sorry.

Sorry uppdateringen men har glömt av hela dan .
Nu är min kommpis Hanna här och vi ska sätta igång och baka som dom tjockisar vi är .
Tråkigt med vädret jag trodde att sommaren äntligen va här men så fel man kan ha fast hoppas att vädret snart blir bättre . Snart är det ju skolavslutnig helt sjukt va tide går fort ! 

.

Vi åkte in till Köpenhamn trots allt och dom hade inte stängt men det va helt smockat med folka på ströget så det gick knappt att komma fram och jag överdriver när jag gick in i ett provrum kunde jag knappt stå på golvet utan att stå på världens hög av kläder ( vilket man inte ser på bilden här under )
Vi hann med ungefär två affärer innan vi gick och åt , där vi fick sitta och vänta på maten i oändligheter.
När vi hade ätit och skulle iväg till något större shoppinghus på gågatan så fick min syrra frispel så vi fick åka hem igen nästan helt tomhänta...






( ursäkta bilderna , men min kameras blixt e paj )

Fan va sött !

http://www.youtube.com/watch?v=dTCm8tdHkfI&feature=related

Att titta på denna är ett måste sjukt gullig !!
( titta på hela för hon är jättesöt på slutet )


Titta på denna efter den första ! , inte innan .


Gud va sött !

http://www.youtube.com/watch?v=dTCm8tdHkfI

Kan tyvär inte lägga upp denna på bloggen p.g.a att videoklippet är spärrat men kolla på det genom länken.
( slutet är jättesött så kolla hela )


Inställt.

Vad vi inte visste när vi bestämmde oss för att åka till Danmark va att dom tar krist ihimmelfärdsdagen mycket mer seriöst än vad vi gör här i sverige så alla butiket har antagligen stängt även idag så vi kommer antagligen inte åka dit idag . Men vi ska kolla en sista gång med dom i reseptionen eftersom det inte går att hitta något på internet om det.

Ska upp på rummet nu för att fixa mig inför en lång och rolig dag med min Mamma och Syster.♥

 


Skåne.

Sitter i lobbyn nu och är tacksam för att dom hade en dator eftersom jag självklar glömde min hemma fast jag absolut inte fick glömma den !

 

När vi kom fram till hotellet bjöd dom på vofflor och det va minst ett år sedan jag åt det sist så det var jätte moomsigt . När vi hade ätit upp gick vi ut för att shoppa men alla affärerna stängde så tidigt idag så vi hann bara med en liiten stund på HM tyvär hittade jag inget där så det fick bli ett par svarta leggings men imorgon åker vi ner till Köpenhamn och ska gå på ströget hela dagen så då hoppas jag att jag hittar något !

 

När alla affärerna hade stängt gick vi till Fridas resturang istället och åt en jättegod middag .

Hanna sitter fortfarande kvar där och tittar på ishockey , tror att jag också ska gå upp och titta lite även om jag i vanligafall inte är så mycket för det. ♥

 

 

 


Here I Come.

Nu håller jag på att packa min väska för snart åker vi ner till malmö där jag äntligen ska få träffa min syrra igen !
Ikväll ska vi gå på fridas resturang så jag får träffa henne också och imorgon drar vi iväg till Danmark :D
men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska vi åka men ha det så bra på lovet !♥

Spadag !

Har haft en liten spa dag idag med bad ansiktsmask och mycket mys !









putts.

Kom hem från en kort promenad med Fabbe och när jag skulle ta av mig skorna såg jag att dom var väldigt slitna så jag satte mig ner och puttsade dom fina , här är resultatet.♥



Mörbultad.

Mina fötter ömmar , käna värkar och min rygg är helt paj !
Ja så är det när man har haft friidrottsdag fast det med käna är inte ett dugg roligt för hela förra våren/sommaren förstörde dom allt för mig och nu när jag såg Cibbe gå på kryckor idag .
Så jag måste börja ut och gå nästan varje varje dag för att min kän sa hållas i hyfsad form och jag börjar redan nu och tar en liten sväg med Fabbe !


Jag blev jätteglad när jag kom ihåg att vi har läxa tills imon så jag skulle bara gå för att hämta boken men självklart ligger den kvar i skolan , det är ju faktiskt igen ide att komma ihåg att man har läxa när jag ändå inte har böckerna hemma.♥ 


Summer pulse.







Fridrottsdag.



Min matsäck smakade Prutt i ** så Emma var så snäll och gav mig en risifrutti = Glad Clara



Flätade hela Paulinas hår haha riktigt kul !






Dagens bilder.






Inte mycket att skryta med me eftersom vi satt inne i en mörk bio salong fick jag nöja mig med dessa ( hahaa nästa alla är taga ine på loaletter )

The Last Song.

Har precis kommit ur en lång och skön dusch efter att ha sålt tidningar och grälat med pappa om att jag ''fuskade lite'' ( opps ) . Nu ska jag ta mig något att äta och sen åka iväg för att titta på bio med några tjej kommpisar filmen värkar faktiskt riktigt bra !
Jag kan fortfarande inte förstå varför det är så många som hatar Miley , jag är inget fan av henne eller så men jag har heller inget imot henne jag tycker att hon är söt och gillar att hon går sin egen väg och det står jag för.♥

 

En film och många tårar senare...

Jag trodde värkligen inte att jag skulle gråta men tårarna bara forsade ner för kinden och Fabbe låg hela tiden i min famn . Skit vad mycket jag började tänka eftersom min egna lilla älskling är gammal och skruttig och han inte kommer finnas kvar här så länge till . Även om han värkligen kan gå mig på närvera när ha ska rota ut allt i min papperskorg hela tiden och jag kan bli så förbannad på honom så jag inte vet vad jag ska göra så betyder han allt för mig det är alltid han som finns där för mig och alltid kommer för att trösta mig när jag är ledsen , det som finns imellan oss är väldigt stark och det kallas vilkorslös kärlek.




Filmtajm !

Sitter och tittar på Marley and me och hoppas på att den är lika bra som jag tror. Hoppas att alla får en rolig lördags kväll ssjälv är jag aldeles för trött för att göra något så det blir kväll med familje i soffan idag .♥


Gårdagens Inköp.

392464

Jag blev riktigt glad när jag                   Jag köpte även en jättesöt bikini - överdel som inte vill bli bra på bild men
hittade denna finfina tröjan                    den är vit med vitt ''blom'' mönster .♥
för jag har länge letat efter
liknande :)

Regnigt Värre.

Jag har bestämt mig för att börja sälja aftonbladet på helgerna för att käna in lite extra pengar , men det hela började dåligt redan från början med att han som ska köra ut tidningarna till mig aldrig hade varit i området förut och var helt lost så ha fick ringa hem till Emma ( som också började sälja idag ) för att hittta hem till henne. Tidningarna som ska vara hoss mig senast 10.15 kom inte för än 11.30 så det började dåligt redan där.

När jag ätligen kommer iväg efter mycket om och men så har det börjat blåsa och regna rejällt och  jag har nästan 100 ¨ tidnignar att dela ut men nu sitter jag äntligen hemma i värmen med en kopp varm choklad i handen och det känns riktigt skönt att allt är över ! ♥


Bussstress.

Upp med klockan och iväg till skolan utan tjat och gnäll var det som gällde imorse.
En helt okej dag i skolan som flöt på bra tills vi slutade och skulle springa till bussen , för vi hade gett oss fan på att hinna med bussen mot frölunda . Men självklart så kom Cibbes mamma lite sent med pegarna som hon skulle ge till Cibbe och när hennes mamma äntligen kommer med pegarna så ser vi att bussen står kvar på bron så jag börjar kuta som en galning och på något vis hinner vi med bussen i sista stund , jag tror nog aldrig att jag någosin har sprungit så fort till bussen förstår ärligt talat inte var jag fick lufften ifrån , men kanske även jag någon gång kan få lite kondition !♥


 upp min


jihoo Äntligen internet igen !

Verkligen förlåt för den extremt dåliga uppdateringen , men det beror på att jag inte har haft något internet på väldigt lång tid ! Men nu har det äntligen kommit tillbaka så dax för mig att sätta lite fart på fläsket och komma med lite uppdateringar . Ska försöka att öka antalet upplägg under dagarna , för jag tycker att det är så tråkigt när jag kommer in en blogg och det knappt finns någontig att läsa om , jag vill ju att det ska finnas något nytt för dig när du kommer in på min blogg och hoppas att du kommer och tycka att det är kul att läsa bloggen och snart kommer tillbaka igen. ♥


RSS 2.0